Monday, July 16, 2007

warmoes lasagne

Ingredienten:
- warmoes
- champignons
- boter
- peper/zout
- olijfolie (ik gebruikte olijfolie met toscaanse kruiden)
- lasagne vellen
- bloem
- sjalotten
- knoflook
- melk
- kaas (ik gebruikte een geitenkaas met stukjes gedroogde tomaat erin)

Warm de oven voor op 220 graden (hete lucht; boven+onder warmte)
Snij de sjalotten, de look en de champignons fijn.
Verwarm een deel van de boter met wat olijfolie in een pan en stoof er lichtjes de sjalotten, look en champignons in. Voeg peper/zout naar smaak toe.
Voeg bloem en melk toe volgens recept van iets in den aard van een witte saus.
Was de warmoes en droog ze. Stoof ze in wat olijfolie en boter lichtjes op.
Voeg beetje melk toe.
Maak een lasagne in een ovenschotel door de witte saus af te wisselen met de warmoes met lasagne vellen ertussen.
Eindig met wat plakjes kaas,.
Ongeveer 20 minuutjes in de oven.

Heerlijk!!!!
Post a Comment