tag:blogger.com,1999:blog-8979045496387455785.post4240251948943385246..comments2022-12-19T10:37:18.284+01:00Comments on starlight: tomaten kokos sausAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/09143890844136884489noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8979045496387455785.post-52033169487298103122008-05-26T23:55:55.000+02:002008-05-26T23:55:55.000+02:00Klinkt niet slecht...Ik zou nog de neiging hebben ...Klinkt niet slecht...<br>Ik zou nog de neiging hebben er een ietsiepietsie verse gember aan toe te voegen, en te garneren met wat korianderblaadjes...AnneTannehttp://www.annetanne.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8979045496387455785.post-69701990229762016012008-05-27T11:33:10.000+02:002008-05-27T11:33:10.000+02:00Bedankt voor de tip!Deze saus was natuurlijk maar ...Bedankt voor de tip!<br>Deze saus was natuurlijk maar onderdeel van een gerecht.<br>In totaal was het rode parika gevuld met gebakken seitan en kastanje champignons en gestoofde tomaten, gebakken in de oven, dan op een bord gepresenteerd met de warme saus, en gegarneerd met een topje munt.<br>Vooraf was er een bladerdeegje gevuld me zalm en mozarella, en achteraf verse bramen en aardbeien ijs (recept van groene dag op basis van bevroren bananen).Joost Yervante Damadnoreply@blogger.com